Helle tuntuu sulattavan aivot päähäni, mutta en valita, nyt on viimeinkin kesä. Hellettä uhmaten päätin kuitenkin viihdyttää itseäni ja raahautua käymään lähimmällä kirpparilla. No sehän kannatti!!! Ensin luulin jo turhaksi reissuksi, mutta sitten silmiini osui jotain aivan täydellistä, jotain mitä oli pakko saada. Kyllä uudet kengät! Ja vieläpä oikeasti uudet ja täydellisessä kunnossa. Popot tietysti lähtivä tmukaan ja rahaakaan ei paljoa kulunut. Mukaan tarttui myöskin kiva raidallinen neule, ihanan lämpöisen näköinen jo syksyä ajatellen. 

popot-normal.jpg

Tällaiset rakkaudet päätyivät kokoelmani uutukaisiksi<3

Tänään viimeinkin myös sain kynteni huollettua. Lopputuloksena musta/kulta tiikerikynnet. Rakennekynnet on kyllä hurjan kivat, mutta olen kovin laiska huoltamaan kynsiäni. Yleensä korjaan ne vasta kun ne näyttää ihan kamalilta :D

Huomenna ajattelin lähteä hakemaan hieman inspiraatiota ja mennä etsimään divarista vanhoja tatuointilehtiä. Uudet lehdet ovat niin hurjissa hinnoissa. Onneksi vanhemmissakin lehdissä riittää ideoita. Toivottakaa onnea, että teen hyviä löytöjä.

"Hymyile ja saat ystäviä, väännä naama ruttuun ja saat ryppyjä."

-MissMorgue-