Hiphei vaan kaikille jotka tänne eksyitte :)

Aina sama vaikeus aloittaa uusi kirjoitus. Mitä sitä kirjoittaisi? Ehkä vain aloitan ja katson mihin se johtaa..

Kuka tai mikä minä olen. No olen 25 vuotias, tummiin pukeutuva, musiikkia rakastava oman elämäni sankari. En ole koskaan onnistunut määrittelemään itseäni mihinkään kategoriaan. En ole gootti, en hevari, en rockari, enkä ainakaan hippi. Eli joko olen hieman kaikkea tai sitten täysin oma lajini :D 

Musiikki on elämäni suurimpia iloja. Rakastan musiikkia, enkä voisi elää päivääkään kuuntelematta musiikkia. Enimmäkseen kuuntelen Rockia, metallia, punkkia ja niiden alalajeja. Musiikin valitsen usein mielialan mukaan, tai vaikka sään mukaan. Kauniiseen kesäpäivään sopii loistavasti joku hyvä fiilistely rock biisi, kun taas syksyn pimeisiin iltoihin metallimpi kama. Toki välillä tulee pakonomainen tarve kuunnella jotai ihan tiettyä bändiä ja sitä sitten kuuntelenkin niin kauan että kyllästyn. 

Taiteellisuus on myös osa minua. Piirrän, maalaan ja joskus jopa taiteilen tatuointikoneen kanssa. Enimmäkseen kuitenkin piirrän ja maalaan. Ehkä joskus laitan kuvia joistakin tekeleistäni. Rakastan myös leipomista ja kokkailua. Erityisesti kakkujen tekeminen on hauskaa.

Elämääni kuuluu myöskin oma pieni perheeni, johon kuuluu kihlattuni, 2 jack russelin terrieriä ja kuningaspyton. En osaisi elää ilman lemmikkejä. Jossain vaiheessa varmasti tulen kertomaan noista otuksista enemmänkin.

Asustelen tällä hetkellä Hämeenlinnassa, mutta kovasti haluaisin vähän isompaan kaupunkiin. No kaikki aikanaan. Ehkäpä muutan sitten kun elämässä on siihen sopiva vaihe. Toistaiseksi työt ja kaikki muut asiat ovat täällä. Toki asuinpaikkani on ihan viihtyisä, mutta kaipaan enemmän tapahtumaa ja elämää ympärilleni. Rauhallisuus on hyvä asia, mutta täällä on liian rauhallista. Jos menet yöllä ulos ja katsot ympärillesi, saattaisit luulla kaupungin olevan  autio. 

No tässä oli vähän tietoa minusta. Seuraavalla kerralla lisää.

"Fakta on vain jähmeä mielipide."

-MissMorgue-