Syksy, täällä taas. Kesän valo ja lämpö vaihtuu pimeään ja sateeseen. Päivisinkin auringonvalo on muuttunut, se ei ole enää lämmintä, vaan jotenkin valkoista ja etäistä. Mitäpä siis tehdä, ryhtyäkö syysmasennukseen, vai vaihtoehtoisesti nauttia ihanasta synkistely musiikista ja kynttilöistä. Valitsen toisen vaihtoehdon. Ja hei onhan myös viime hetket ottaa käyttöön kaikki kivat kengät millä ei vaan talvella pysy pystyssä. Sopivasti kokoelmaani juuri saapuikin uusi kaunis kenkäpari. Vallan viehättävät, super korkeat, solkikoristeiset pvc saapikkaat. Ne jos mitkä ovat kauniit.

shoe%20love-normal.jpg

Ihana hieman ylivalottunut kuva kenkä kaunokaisista <3

 

Syksy on hyvä aika aloittaa tekemään asiota, mitä ei vaan kesällä ehdi eikä jaksa. On liian kiire ja liian mukavaa keskittyä mihinkään. No nyt ei ole lämmintä eikä mukavaa, joten pitkästä aikaa olen ottanut taas treenatakseni tatuoimista. Miehelleni sain yhden valmiiksi ja yksi odottaa jatkoa. Myös omaan nilkkaani olen aloittanut yhden työn, sekin pitäisi valmiiksi tehdä. Tatuoimisessa olen huomannut yhden suuren vaikeuden. Olen hyvin harvoin tyytyväinen töihini. Raivostuttavaa!!! No toisaalta asiaan hieman helpottavan neuvon antoi alan ammattilainen. Hän sanoi, että asiakkaan mielipide on tärkein, jos asiakas tykkää niin työ on hyvä. Itse kuulemma tulen olemaan n. 10 % töistäni tyytyväinen. No kuulostaa tutulta, olen hirmuisen kriittinen tekemisistäni.

tattoo-normal.jpg

Villen selkään tikattu kuva :)

Tatuoinnit on kyllä hauska asia. Otat yhden ja olet täydellisen koukussa ihosi kuvioimiseen, Näin ainakin kävi itseni kohdalla, sekä hyvin monen ystäväni. Viimeisen kahden vuoden aikana olen hankkinut useita tatuointeja. Tällä hetkellä käynnissä on projekti oikean käden sleeve tatuoinnista. Koko käsivarsi tulee Liisa Ihmemaassa teemalla. En millään malta odottaa valmista lopputulosta.

Tatuointien lisäksi rakastan tietysti lävistyksiä.  Niitä harmikseni omistan vain yhden, huulikorun. (minun varmaankin pitäisi tietää sille joku hieno nimi kun mieheni on lävistyksiä tehnyt työkseen) Toisen korun haluaisin mielelläni tohon seuraksi laittaa. Hassua etten ole saanut aikaiseksi, vaikka se vaatii vain sen että pyydän miestäni tuon lävistyksen tekemään. Ehkäpä tässä taas joku päivä innostun tuosta neulalla tökkimisestä, auts :/

Sekavaa sepustusta taas kerrakseen.

http://www.youtube.com/watch?v=s7ympZKbxOA

Hyvään biisiin on hyvä päättää.

-MissMorgue-